fbpx

VÍTEJTE V RESTAURACI NA PALMOVCE

Restaurace je rozdělena do tří pater. V prvním patře se nachází kavárna, kde můžete v příjemném prostředí posedět s přáteli u dobrého vína, kávy a výtečného piva z tanků. V přízemí si můžete vyzkoušet sami čepovat pivo v boxu pro 13 osob s vlastní televizí na sledování sportovních přenosů. A na konec pivnice ve stylu Kozlovny s výběrem 3 druhů piva z toho 1 je tankové.

image
image
image
image

PRVNÍ DOJEM DĚLÁ MNOHO

Ale jak by se měla představit restaurace?
Říci, že jsme restaurace s pivnicí v centru Hradce Králové nám přijde málo. Jsme totiž mnohem víc. Jsme oblíbené místo setkání tam, kde se už od první republiky říká „Na Palmovce“, protože zde byla Palmová zahrada hotelové restaurace.
Přijali jsem tuhle zodpovědnost! Chceme na dobrou tradici místa navázat a pokračovat v ní, aby se i do budoucna říkalo: „Palmovka? Tam zajděte, tam se skvěle vaří!“

ZA TO VÁM RUČÍ

Jiří Halamka
Erik Hlaváček
Marek Matouš

CATERING FORMOU RAUTU

KONFERENCE, KONGRESY, SEMINÁŘE, TEAMBUILDINGY, PORADY, VÝROČÍ, …

NÁŠ PŘÍBĚH

Na začátku každého příběhu s dobrým koncem vždy stojí dobrý tým – skupina přátel – kteří jdou za svým snem. Ani Na Palmovce tomu nebylo jinak. A tak se roku 2018 několik přátel rozhodlo vytvořit prostor, který v Hradci Králové chyběl. Prostor, ve kterém by měli jistotu, že se večer strávený s příteli vydaří na jedničku. S dobrým jídlem, příjemnou obsluhou a nezapomenutelnou atmosférou.
Ale kde začít?
Jsme Češi a máme rádi pivo. Tenhle fakt pro nás byl výchozí. Proto máme tankové pivo a jako jediní v Hradci Králové i samovýčep. Ale u piva to nekončí.
Česká gastronomie má silnou tradici a mnoho specifik. Jedno pravidlo ale zůstává. Lidé se vracejí za tím, co je dobré. My jsme za dobrým jídlem projeli půlku světa, abychom nakonec zjistili, že k vychlazenému pivu nejlépe pasuje „pořádnej“ kus masa. Americký burger nebo steak. Nezanevřeli jsme ani na českou klasiku. Hospodský guláš a řízek od maminky prostě nic nenahradí.
Česká a americká kuchyně mají zkrátka mnoho společného, jsou jako sestry, které se vzájemně podporují.
Tím byl náš směr určen.

Co na těch burgerech může být složitého, říkáte si? Jen opečené maso v housce. Omyl. Sestavit správně burger, stejně jako připravit krvavý steak je zatraceně složitá věc! Tady jsou zapotřebí zkušenosti a schopnosti. Právě ty dělají rozdíl mezi obyčejným jídlem a jedinečným zážitkem.
Společně jsme rozjeli úspěšnou restauraci. Protože nám to ještě nebylo dost, přivedli jsme do našeho týmu posilu z nejpovolanějších. Jsme pyšní na to, s námi spolupracuje vítěz soutěže MasterChef Jiří Halamka, pod jehož vedením restaurace Na Palmovce vstoupila do roku 2019.
A jak se nám daří? Sledujte nás na Facebooku a Instagramu, které pravidelně zásobujeme fotkami a aktualitami z každodenního provozu.
Nejlepší ale bude, když přijdete za námi – na obědové menu nebo na večeři s partou přátel – a poznáte atmosféru „Palmovky“ na vlastní kůži.

SOUKROMÉ A FIREMNÍ VEČÍRKY

PŘIPRAVÍME VÁM SPECIÁLNÍ NABÍDKU NA MÍRU